Archives / 2016 / October

Review nou: Captive Outside Reality

Avem un review nou pe site, pentru camera Captive Outside Reality de la Captive Escape Room. O camera buna, cu o implementare foarte tare a ideii de realitate paralela. Merita sa o jucati!  

Camera noua pe site: The Secret

Am adaugat pe site cea mai noua camera de la Captive Escape Experience, numita The Secret. Camera pare interesanta si reprezinta o colaborare cu renumitul brand Coca Cola. Detalii si rezervari in pagina de prezentare pe escapecentral.ro:

Patru camere inchise

Am sters de pe site patru camere ca urmare a inchiderii lor: – Cele trei camere de la Dilemador – Kama Sutra, Game of Thrones si Star Wars (site web nefunctional) – Camera The Curse de la The Codex, inlocuita cu Sleepy Hollow.

Interviu: Escape Arena despre Indiana Jones

Interviu: Escape Arena despre Indiana Jones

Escape Central: Care este povestea Escape Arena? Cum si de ce v-ati apucat de escape rooms? Escape Arena: Escape Arena a luat naștere din pasiunea noastră pentru jocurile de tip escape room. După ce am vizitat prima cameră în iunie 2015, Inception de la InsideOut Escape, am devenit foarte entuziasmați și am început să jucăm foarte multe camere. Până în luna octombrie jucasem deja 35 de camere și î...[Read More]

Sign In

Sign Up

Lost Password