Rreview nou – Survivor Challenge

Am adaugat review pentru cea mai noua camera de la Locked Up. In Survivor Challenge faci parte dintr-un grup de exploratori care descopera un tinut ascuns. Localnicii tinutului au atras furia zeului Armon, iar singura cale de scapare este gasirea unei statuete magice – Totemul Sacru care va aduce iertarea zeului.

Camera exceleaza la capitolul puzzleuri si tehnica folosita pentru acestea. Toate decorurile si puzzleurile sunt lucrate manual, iar multe din ele sunt foarte neobisnuite. Nu veti gasi lacate cu cifru in aceasta camera! Concluzia: o noua reusita marca Locked Up. Citeste reviewul nostru pentru detalii.

13507132_1069235586480779_6742465081213250678_n

1 Comment

  1. Una dintre cele mai interesante camere in care am fost!! O recomand cu caldura!!

    Atmosfera camerei Survivor Challenge este foarte bine creata chiar de la primul pas, prin decor, lumina si muzica. Detaliile camerei sunt foarte bune. Decorul este de buna calitate, lucrat manual si in acord cu tema camerei. Puzzle-urile sunt inovative, diverse si foarte distractive. Jocul este activ, foloseste multe obiecte si testeaza indemanarea, atentia si logica. Lucrul in echipa este esential, ceea ce face experienta cu atat mai placuta. Toate elementele au functionat fara probleme si nu a fost cazul sa fortam ceva sau sa fim impiedicati de disfunctionalitati ale camerei (cum se intampla deseori). Nu m-am plictisit nicio secunda. O camera foarte inovativa si distractiva!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>