Interviu: LockedUp despre Survivor Challenge

In ultima vreme am cam rarit-o cu reviewurile din diverse motive logistice. Insa pasiunea pentru escape rooms este la fel de mare, asa ca vom continua sa le jucam pe cele mai bune. Una din camerele jucate recent a fost Survivor Challenge, o camera care ne-a placut foarte mult. Citeste mai departe interviul nostru cu cei de la LockedUp despre cea mai noua camera a lor.

13507132_1069235586480779_6742465081213250678_n

 

Escapecentral.ro: Care este povestea camerei Survivor Challenge?

LockedUp: Fiind fani ai reality show-ului Survivor, urmarind toate sezoanele si dorind sa participam la un concurs de acest gen, ideea camerei a venit de la sine in momentul in care am realizat cat de bine s-ar potrivi cu ideea de escape room.

 

Escapecentral.ro: Puzzleurile sunt foarte interesante si atent lucrate. Cat ati lucrat la camera? Cam cat dureaza proiectarea camerei si cat dureaza executia ei?

LockedUp:  Multumim pentru aprecieri. Ne-am dorit sa avem cele mai interactive puzzle-uri si judecand dupa reactiile echipelor care au jucat pana acum, putem zice ca am reusit. Este prima noastra camera fara text scris si fara lacate cu cifru. Proiectul camerei ne-a luat jumatate din anul 2015 iar implementarea lui a durat 4 luni. Este camera in care am investit cel mai mult timp ca executie. Avem un singur puzzle executat in exterior, restul fiind proiectat, construit si asamblat la fata locului.

 

Escapecentral.ro: De ce locatia LaserMaxx Arena? Veti continua aceasta colaborare?

LockedUp:  Cu LaserMaxx aveam colaborari de mai multi ani pe alte domenii de activitate iar in momentul in care s-au gandit sa introduca si ei escape room, noi am fost prima lor alegere. Colaborarea continua, sigur! Suntem in punctul in care decidem tema pentru a doua camera din parteneriatul LockedUp – LaserMaxx .

 

Escapecentral.ro: Care sunt reactiile jucatorilor pana acum?

LockedUp:  Reactiile sunt de uimire si incantare! 95% din echipele care au jucat pana acum sunt echipe pasionate de fenomen, pentru care aceasta experienta se situează in top. Au fost si comentarii pozitive de genul “Este cea mai diferită camera pe care am jucat-o”. Survivor Challenge exceleaza la puzzle-uri, te tine prins de la inceput pana la final, nu-ti permite timpi morti si plictiseala, motiv pentru care echipele ies foarte amuzate si pline de cuvinte de lauda. Este cea mai interactiva experienta de escape, lucru cu care ne mandrim.

 

Escapecentral.ro: Care sunt planurile voastre de viitor? Pe cand viitoarea camera LockedUp?

LockedUp:  La viitoarea noastra camera lucram deja. Se numeste ”The Blacklist” si o sa fie gata cel mai probabil la finalul lunii septembrie. Deschiderea camerei ”Dexter” pe care toata lumea o asteapta este amanata pentru finalul anului din motive ce nu tin de noi si nu avem cum sa le influentam dar promitem ca asteptarea o sa merite din plin!

 

Escapecentral.ro: Multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>