Autopsy

Release Date: Developed By:

Autopsy

Autopsy
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Esti un reporter de stiri delegat sa investigheze un incident suspect la o proprietate locala. Gasesti deja politia la fata locului ca urmare a unor tipete auzite din una din camere. Depistezi in curand ca tehnicienii medicali din cladire au fost infestati de ceva sinistru. Cum o parte din tehnicieni sunt atacati feroce, vor incerca sa scape impreuna cu echipa ta, dar vor fi socati sa afle ca serviciile secrete au pus toata zona in carantina. Internetul, televiziunea si serviciile de telefonie au fost taiate si oficialii nu transmit nicio informatie catre cei ramasi inauntru. Descoperi ca ceva ingrozitor s-a intamplat si ca autoritatile incearca sa ascunda adevarul. Ai 60 de minute la dispozitie sa gasesti o modalitate de scapare din cladire. ". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Real Escape Room

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 55 lei/persoana pentru 2 persoane, 50 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 persoane; 25 lei/persoana pentru elevi si studenti
  • Adresa: Strada Ionel Perlea Nr. 19, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.realescaperoom.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0772 031 722, E-mail: office@realescaperoom.ro
  • Alte camere operate de Real Escape Room: Prison Break, Slaughter House, The Overlook Hotel – Room 13

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In