The Flying Dutchman

Release Date: Developed By:
9.2

The Flying Dutchman

The Flying Dutchman
O camera inspirata din seria de filme Pirates of the Caribbean, The Flying Dutchman este o noua realizare marca Breakout. Decoruri de exceptie, puzzleuri cool cu tehnologie la baza si o poveste care evolueaza pe tot parcursul jocului. Am vizitat aceasta camera, ne-a placut, si v-o recomandam cu caldura. Nu o ratati, e una din camerele noastre preferate. Mai multe detalii in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Interviu despre camera The Flying Dutchman Am vizitat aceasta camera; citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Breakout!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Joi: 40 sau 55 lei/persoan pentru 2 persoane in functie de ora, 35 sau 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane in functie de ora; Vineri – Duminica: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane; 25 lei/persoana pentru elevi si studenti (3-6 persoane, Luni – Vineri intre 10:00 si 22:00)
  • Adresa: Strada General Nicolae C Dona nr. 18, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.break-out.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0756 033 484, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Breakout: Sherlock’s Despair, Fast & Furious: The Garage, Jack the Ripper.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password