Madhouse

Release Date: Developed By:

Madhouse

Madhouse
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "David este propriul sau prizonier. In copilarie, la varsta de numai 7 ani, David a suferit o trauma, parintii sai decedand intr-un accident. Cu trecerea timpului, efectele pe care accidentul le-a avut asupra starii lui psihice s-au intensificat, David devenind, cu timpul, retras social si incapabil sa simta emotii. Hotarat sa se vindece, el a decis sa se interneze intr-un spital de psihiatrie.

Se pare ca asta nu l-a ajutat prea mult, situatia lui psihica neimbunatatindu-se semnificativ. Acum, ca-i stii povestea, vrei sa-l ajuti?". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri pana la 17:30: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4 persoane, 30 lei/persoana pentru 5+ persoane; Seara si in weekend: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5+ persoane; reducere de 20% pentru elevi si studenti in grupuri de minim 3 persoane.
  • Adresa: Strada Pitar Mos Nr. 21, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://thevoid.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0741 372 273, E-mail: info@thevoid.ro
  • Alte camere operate de The Void: niciuna deocamdata.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In