X-mutants United

Release Date: Developed By:
9.7

X-mutants United

X-mutants United
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Salutare tineri mutanti! Dacă doriți să vă alaturati nouă și să vă dedicați protejării populației alături de noi, suntem bucuroși sa va primim. Profesorul X vă va oferi tot sprijinul lui, cu toate acestea, trebuie să dovediți de ceea ce sunteți în stare, dezlăntuindu-vă puterile mutante si supravietuind unui test creat chiar de Profesorul X, în interiorul Danger Room-ului. Vă veți testa puterea, inteligenta și abilitățile, poate sună ușor, dar retineti: TIMPUL ESTE LIMITAT."

X-mutants United este o camera excelenta, de neratat. Am ajucat-o si ne-a placut foarte mult - cititi reviewul nostru pentru detalii.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane (dar se recomanda 4-6 jucatori pentru mai multa distractie!), Durata joc: 90 minute
  • Preturi: 120 lei jocul + 40 lei/persoana. Reducere de 10 lei/persoana pentru elevi si studenti, de luni pana vineri, in grupuri de 4-6 jucatori.
  • Adresa: Strada Matei Basarab nr. 48, Sector 3, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://insiderooms.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0769 322 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Inside Rooms: The Wizarding World of Harry Potter, Cabin in the Woods.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password