Interviu: Lockedup despre camera Bonnie & Clyde

Cu cei de la Lockedup am mai avut un interviu. Dar am fost recent la noua lor camera, Bonnie & Clyde si pentru ca ne-a placut, ne-am gandit sa le punem cateva intrebari despre ea. Citeste interviul mai jos.

 

Escapecentral.ro: Ati lansat recent camera Bonnie & Clyde’s Hideout, renumiti talhari de acum aproape un secol. Cum ati ales aceasta tema?

Lockedup: Eram in cautare de o tema noua si am inceput sa fim foarte atenti la orice pentru inspiratie: filme, poze, stiri, reclame… iar la un moment dat, ascultand o melodie de-a lui Beyonce ne-am gandit automat la Bonnie and Clyde –  renumitii talhari ai Americii. In acel moment am decis sa ne uitam la filmele cu ei si sa citim tot ce gasim pe wikipedia plus alte surse acreditate urmand ca apoi sa ne vina ideea de a face 2 directii de joc… avand la dispozitie 2 personaje la fel de celebre ar fi fost pacat sa nu profitam la maxim de aceasta tema.

 

Escapecentral.ro: Cui se adreseaza camera? Exista vreun public tinta sau oricine se poate distra incercand sa evadeze din ea?

Lockedup: Am pornit de la ideea ca trebuie sa ne iasa jocurile individuale la un nivel mediu pentru a echilibra putin balanta celorlalte camere. Am inchis The Library care era  medie si am vrut sa facem ceva cu acelasi grad de dificultate in loc. Ne-a iesit exact ce ne-am propus dar si ceva in plus: pe varianta de 90 minute avem o camera cu nivel de dificultate aproape de Criminal Mind (cea mai dificila camera a noastra). Noi zicem ca oricine se poate distra in ea…este potrivita pentru toate varstele oferind obiecte spectaculoase pe care toti ne-am dorit la un moment dat sa le atingem/folosim.

Este putin ciudat sa o pui intr-o categorie…poate fi ok si pentru incepatori care chiar daca nu stiu la ce sa se astepte si vin cu mintea deschisa pentru a interpreta puzzle-urile corect dar potrivita si pentru jucatorii experimentati deoarece introduce elemente noi in joc care te fac sa iesi putin din zona de confort si sa-ti lasi la usa experientele trecute.

 

11402228_847372875333719_2309189677204355271_o

 

Escapecentral.ro: Desi este putin cam devreme, totusi care sunt reactiile jucatorilor?

Lockedup: Reactiile sunt extrem de bune de la primul moment in care intra pe usa si ii auzi exclamand: ”ce frumos!!!” pana la final cand toata lumea iese fericita datorita interactivitatii si a diversitatii. Camera are multe puncte forte care sunt apreciate de jucatori la valoarea lor reala.

 

Escapecentral.ro: Cat a durat pregatirea camerei? La ce ati lucrat cel mai mult?

Lockedup: 2 luni si jumatate au durat conceptul si implementarea. Cel mai mult timp ne-a luat partea tehnica de realizat, asta deoarece am vrut sa para cat mai naturale si interactive puzzle-urile tehnice.

 

Escapecentral.ro: Si pentru aceasta intrebare e putin devreme, dar care sunt planurile voastre de viitor, dupa o camera asa de reusita?

Lockedup: Momentan creionam o colaborare extrem de ambitioasa cu un jucator mare de pe piata divertismentului local. Proiectul urmeaza sa se implementeze la toamna, nivelul de calitate va depasi camera Bonnie and Clyde’s Hideout si va aduce pe piata o noua inovatie in desfasurarea jocului –  evoluam spre o directie mult visata la care ne-am propus sa ajungem in cateva etape pentru a pregati clientii de experiente interactive totale. Stay TUNED!

 

Escapecentral.ro: Multumim!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>