Interviu Inside Rooms – jocurile escape room si pandemia Covid19

Episodul numarul sase din seria despre operatorii escape rooms, efectele pandemiei Covid-19 si planurile de viitor este cu Inside Rooms. Cititi interviul mai jos. 

 

Escape Central: Cum v-ati descurcat in aceasta perioada dificila?

Inside Rooms: Perioada aceasta a fost intr-adevar una dificila si inca este, am incercat sa ne concentram pe finalizarea camerei la care lucram de ceva timp si am tot asteptat ca lucrurile sa reintre pe un fagas  cat de cat normal. Recunoastem ca au fost zile cand am fost optimisti dar au fost si zile cand ne-au trecut prin cap numai ganduri pesimiste legate de viitor, iar a doua zi am continuat iar cu optimism, a fost si este inca, un fel de “montagnes russes”. Cu siguranta este o perioada grea pentru multi dintre noi, pe toate planurile si credem ca doar impreuna putem reusi. Avem nevoie unii de altii in perioada ce va urma, pentru a putea sustine in viitor domeniul acesta al jocurilor de tip escape room.

 

Escape Central: Camerele sunt deschise in acest moment? Daca da, ce masuri de protectie impotriva raspandirii Covid-19 ati adoptat pentru jucatori?

Inside Rooms: Locatia noastra este deschisa catre public si camerele noastre pot fi jucate, noi ne luam toate masurile de siguranta si igiena recomandate, aerisim, dezinfectam cu produse biocide receptia, camerele, obiectele de joc de ficare data dupa ce o echipa joaca, mastile trebuie purtate obligatoriu atat de clienti cat si de staff iar clientii au la dispozitie dezinfectat in locatie chiar inainte de a intra la joc.

 

Escape Central: Ati lansat proiecte speciale in aceasta perioada? (jocuri online, jocuri mobile, jocuri ce pot fi descarcate de pe internet, etc). Care au fost reactiile jucatorilor?

Inside Rooms: Un proiect drag noua este in plina desfasurare de creatie alaturi de prietenii de la LockedUp si de la The Codex. Pe scurt este vorba despre un joc nou, diferit si inedit spunem noi, predominant outdoor ce va avea o misiune atipica, cu o durata de 2 – 3 ore. Se adreseaza pasionatilor de Escape room dar nu numai, ci si celor ce isi doresc sa experimenteze lucruri noi si sa joace altfel de jocuri de avenura. Cel mai probabil va fi lansat la finalul lunii august si abia asteptam sa vedem reactiile jucatorilor!

 

Escape Central: Ati lansat jocuri escape room noi in ultima perioada? Care au fost reactiile jucatorilor?

Inside Rooms: Suntem la final de teste cu noua noastra camera X-Mutants United, va fi disponibila pentru jucatori din data de 12 August. Va fi o camera mai lunga decat cea clasica, jucatorii au la dispozitie 90 de minute pentru a finaliza misiunea. Reactiile celor ce au jucat pana acum au fost mai mult decat ne-am asteptat, se pare ca efortul, timpul si munca noastra pentru realizarea acestei camere au meritat. Am vazut satisfactia pe fetele jucatorilor iar prin asta noi credem ca ne-am atins scopul propus pentru aceasta camera. Dar ca sa intelegeti ce au simtit ceilalti jucatori cel mai bine ar fi sa o incercati si voi. Senzatia tuturor jucatorilor a fost ca nu au jucat o simpla camera de escape room ci o experienta prin care au simtit ca ei nu sunt  spectatori ci mai degraba chiar actorii din poveste.

 

Escape Central: Ce planuri de viitor aveti (camere sau proiecte noi?) si cum vedeti viitorul acestor jocuri in Romania?

Inside Rooms: Planuri de viitor am putea spune ca avem, in special pentru urmatoarea camera, insa vor fi intarziate, datorita circumstantelor actuale. Dar la momentul oportun putem reveni cu informatii noi. Legat de viitorul acestor jocuri in Romania, cred ca este putin cam devreme sa ne dam cu parerea, totul este incert la momentul actual. Insa cu siguranta cei care detinem/detin deja locatii de Escape Rooms vom/vor face camere noi, insa nu stim daca altii vor mai avea curajul sa inceapa acest tip de business in urmatoarea perioada.

Multumim inca o data pentru interesul acordat, face mult pentru noi sa stim sa nu suntem singuri. Stiti prea bine ca voi sunteti o fereastra catre domeniul nostru de activitate si recunoastem ca avem nevoie de voi!

 

Pentru informatii suplimentare despre camerele Inside Rooms si rezervari vizitati www.insiderooms.ro. Camerele Inside Rooms: X-mutants UnitedThe Wizarding World of Harry Potter si Cabin in the Woods.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>