Chernobyl Reactor 4

Release Date: Developed By:
9.6

Chernobyl Reactor 4

Chernobyl Reactor 4
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Chernobyl Reactor 4 este o cameră de evadare în care ai ocazia să descoperi cauzele dezastrului de la Cernobîl din 26 aprilie 1986. Scenariul incitant este bazat pe adevărul istoric, iar tu și prietenii tăi veți avea de trecut la fel de multe provocări ca specialiștii care se aflau la Reactorul 4 înainte de a se produce cel mai mare accident nuclear al tuturor timpurilor."

Am jucat aceasta camera si ne-a placut foarte mult. Am apreciat in mod deosebit tema, atmosfera si decorurile, iar puzzleurile ne-au tinut in priza de la inceput pana la final. Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 75 de minute
  • Preturi: 70 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 60 lei/persoana pentru 4 persoane, 55 lei/persoana pentru 5-6 persoane; reducere 10 lei/persoana pentru elevi si studenti de luni pana vineri pentru grupuri de 4-6
  • Adresa: Strada Sagetii Nr. 6, Sector 2, Bucuresti – a doua locatie Locked Up (harta)
  • Site web: http://www.lockedup.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0731 701 013, E-mail: rezervari@lockedup.ro
  • Alte camere operate de Lockedup: RoboMaxxCriminal Mind, Grey’s Red Room, Survivor Challenge, Blacklist.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In