The Blacklist

Release Date: Developed By:
9.4

The Blacklist

The Blacklist
Camera are o tema inspirata dintr-un serial politist. Povestea camerei are la baza o agenta FBI care a fost compromisa printr-o inscenare. Impreuna cu echipa sa, agenta va trebui sa gaseasca indiciile necesare rezolvarii cazului si reabilitarii propriei imagini.

Am jucat The Blacklist si ne-a placut foarte mult. Am gasit o camera foarte tehnologizata, cu multe gadgeturi si premiere, care ne-a captivat de la inceput pana la sfarsit. O experienta foarte buna de joc, fara defecte. Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul cu LockedUp despre Blacklist Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Locked Up!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 60 de minute
  • Preturi: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5-6 persoane; reducere 10 lei/persoana pentru elevi si studenti de luni pana vineri pentru grupuri de 4-6; tarif redus pentru posesori card Studland: 33 lei/persoana pentru grupuri de 3-6 jucatori.
  • Adresa: Strada Matei Voievod nr. 124, Sector 2, Bucuresti
  • Site web: http://www.lockedup.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0731 701 013, E-mail: rezervari@lockedup.ro
  • Alte camere operate de Lockedup: RoboMaxxCriminal Mind, Bonnie & Clyde’s Hideout, Survivor Challenge, Chernobyl Reactor 4.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In