Jigsaw Puzzle

Release Date: Developed By:
9.5

Jigsaw Puzzle

Jigsaw Puzzle
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Încăperea e strâmtă, cu ferestrele astupate și pereții murdari. Lumina e și ea murdară, de la două becuri înfășurate în ceva dubios. Ce-i asta? Din pereți iese un jet de fum care nu miroase a bine. O ceață pâcloasă se ridică și instinctiv vă aruncați la podea, să n-o inhalați toată. Pe afurisitul ăla de beton jegos scrie Do You Want To Play A Game?

Deodată se aude vocea unui dement. Cretinul vrea să se joace cu voi. O să dea drumul la alte jeturi de gaz neurotoxic și singura voastră scăpare e să găsiți antidotul în 75 de minute. Altfel va fi prea târziu.

Doar n-o să muriți ca niște lași. Va trebui să treceți prin multe ca să puneți mâna pe antidot, dar aveți o șansă. Ce mai stați?". Ne-a placut foarte mult aceasta camera si v-o recomandam. Cititi reviewul nostru pentru detalii.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul nostru cu echipa LockedUp despre aceasta camera Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 75 de minute
  • Preturi: 100 lei jocul + 40 lei/persoana. Reducere 5 lei/persoana pentru elevi si studenti, luni-vineri, gupuri de 4-6 jucatori.
  • Adresa: Strada Sagetii Nr. 6, Sector 2, Bucuresti – a doua locatie Locked Up (harta)
  • Site web: http://www.lockedup.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0731 701 013, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Lockedup: Blacklist, Chernobyl Reactor 4, The Amulet.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password