Review nou – X-mutants United

Dupa ce am jucat cea mai noua camera de la LockedUp, The Amulet of Zorro, si ne-a placut foarte mult, urmatoarea camera lansata recent si care era foarte sus pe lista noastra de jucat era X-mutants United de la Inside Rooms. Ne-au placut celelalte doua camere ale echipei Inside, iar despre X-mutants auzisem numai lucruri bune (in plus, pentru pasionatii de scenarii Science Fiction, asa ca noi, o asemenea noua aparitie era mai mult decat binevenita).

X-mutants United este in mod cert una din cele mai bune camere pe care le-am jucat pana acum. Camera este excelent realizata din toate punctele de vedere, de la atmosfera, efecte speciale si decoruri pana la puzzleurile ingenioase si foarte diverse. Mai mult decat in multe alte camere, ne-am simtit ca participanti direct intr-un film. Am jucat multe escape rooms in ultimii ani dar va spunem in mod hotarat ca aceasta camera este de neratat! Cititi reviewul nostru pentru detalii.

 

X-Mutants united

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>