Un nou format de Real Life Game: Murder at the Royal Mansion

Dupa cum v-am obisnuit, pe Escape Central scriem despre jocurile escape room din Bucuresti. De obicei, treaba e simpla: intri intr-o camera, cauti indicii, folosesti informatii, mecanisme, teamwork si intuitie, rezolvi puzzleuri si incerci sa evadezi intr-un timp limitat. Am jucat, insa, si un alt fel de joc, despre care vrem sa va povestim mai jos. Murder at the Royal Mansion nu este un escape room propriu-zis. Dar imprumuta elemente de la acesta. Sunt trei lucruri importante pe care ar trebui sa le stiti inainte sa povestim cate ceva despre aceasta experienta:

  • Cu cat v-am spune mai multe despre acest joc, cu atat v-am strica surpriza. Asa ca nu va vom spune prea multe
  • Daca va plac jocurile live tip escape room si lucrul in echipa, atunci cu siguranta va va placea si Murder at the Royal Mansion
  • Noua ne-a placut foarte mult

 

mrm-736x414

Dupa cum spuneam, nu vom povesti prea multe despre experienta de joc. Insa va vom da cateva mici indicii. La joc participa intre 10 si 20 de jucatori. Tare, nu? Nu trebuie sa gasiti voi 10 persoane; puteti merge intr-un grup mai mic, care se va uni cu alte cateva grupuri pana se atinge numarul optim de jucatori. Murder at the Royal Mansion dureaza mai mult decat un escape room obisnuit, adica vreo trei ore! E mult? Noi nici nu stim cum a trecut timpul.

Ce ar mai fi de spus? Tema este clara din titlu si are legatura cu o crima. Sunt multi suspecti si multe informatii de analizat. Fiecare membru paticipa la joc in moduri suprinzatoare si distractive. Setupul jocului e foarte tare, vor fi elemente care te vor surprinde si pe care cu siguranta nu le vei gasi intr-un escape room clasic. Fiecare personaj primeste elemente de costumatie si accesorii. Jocul este mai interactiv decat un escape room obisnuit. Vei servi aperitive, sampanie si racoritoare.

Asa ca renunta la tot ce stiai despre un escape room si asteapta-te la o experienta noua, relaxanta si foarte distractiva. Ne cam repetam cu asta, dar noua ne-a placut foarte mult, timpul a trecut fara sa ne dam seama, iar acum nu facem decat sa asteptam cu interes urmatorul “episod” al acestui tip de joc.

cover1920x1080-736x414

Atentie, rezervarile nu se fac online. Luati legatura cu organizatorii pentru a cumpara bilete anterior jocului si tineti cont de faptul ca locurile sunt limitate. Preturile sunt mai mari decat la un escape room, dar experienta face toti banii.

Mai multe nu va spunem, pentru ca nici organizatorii nu o fac. By the way, Murder at the Royal Mansion este realizat de trei echipe foarte tari de escape room: Locked Up, Troll Escape Rooms si The Codex. Gasiti cateva informatii despre joc (dar nu foarte multe!) pe siteul oficial, murdermystery.ro. Succes!

Pentru mai multe detalii, citeste interviul nostru cu Murder Corporation aici.

Escape Central 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>