Interviu The Void – jocurile escape room si pandemia Covid19

Publicam astazi urmatorul episod din seria noastra de interviuri cu operatorii escape room din Bucuresti, modul in care fac fata pandemiei Covid-19 si planurile de viitor. Astazi vorbim cu echipa The Void, raspunsurile lor sunt mai jos. 

 

Escape Central: Cum v-ati descurcat in aceasta perioada dificila?

The Void: Cu greu, bineinteles, am avut inchis mai bine de 3 luni, iar in prezent situatia nu arata deloc bine din punct de vedere al numarului rezervarilor.

 

Escape Central: Camerele sunt deschise in acest moment? Daca da, ce masuri de protectie impotriva raspandirii Covid-19 ati adoptat pentru jucatori?

The Void: Camerele sunt deschise. Ca masuri de protectie impotriva Covid-19 dezinfectam dupa fiecare echipa camerele si spatiul de intampinare a clientilor; purtarea mastilor de protectie atat de personalul nostru cat si de jucatori; recomandam plata cu cardul; jucatorii sunt rugati sa se dezinfecteze pe maini si li se ia temperatura la intrarea in incinta.

 

Escape Central: Ati lansat proiecte speciale in aceasta perioada? (jocuri online, jocuri mobile, jocuri ce pot fi descarcate de pe internet, etc). Care au fost reactiile jucatorilor?

The VoidNu.

 

Escape Central: Ati lansat jocuri escape room noi in ultima perioada? Care au fost reactiile jucatorilor?

The VoidNu.

 

Escape Central: Ce planuri de viitor aveti (camere sau proiecte noi?) si cum vedeti viitorul acestor jocuri in Romania?

The Void: In continuare lucram la aceeasi camera, Tahicardia. Pasiunea noastra pentru a crea jocuri ramane aceeasi, dar considerand situatia actuala e inevitabil sa nu apara putin scepticism cu privire la sustenabilitatea acestui business. Mai avem si alte planuri mai mult sau mai putin legate de escape rooms, insa nu vrem sa cream asteptari in momentul de fata. Cu siguranta vom termina camera la care lucram, iar mai departe, ramane de vazut.

 

Pentru informatii suplimentare despre camerele The Void si rezervati vizitati thevoid.ro. Camerele operate de The Void sunt Coven si Madhouse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>