Jack the Ripper

Release Date: Developed By:

Jack the Ripper

Jack the Ripper
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Londra, 1888. Inca un cadavru a fost gasit pe o alee intunecata din cartierul Whitechapel. Aceasta este a 5-a crima din ultimele doua saptamani, care a zguduit orasul si a ingenuncheat fortele de politie.

Criminalul, pe care ziarele l-au numit "Jack Spintecatorul" este inca in libertate iar multi cred ca acesta va ucide din nou in urmatoarele nopti. Tu esti detectivul principal desemnat sa se ocupe de acest caz iar investigatia ta te-a dus in vestul Londrei, pe Ashburn Road, unde locuiesc cei trei suspecti principali.

In intunericul noptii ai decis sa mergi singur pentru a afla odata si pentru totdeauna identitatea lui Jack, dar vei reusi oare sa opresti monstrul la timp? Crezi ca vei afla cine este "Jack Spintecatorul" pana cand acesta va ucide din nou? Timpul se scurge iar rasaritul este aproape... "
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 1 ora
  • Preturi: Luni-Joi: 40 sau 55 lei/persoana pentru 2 persoane in functie de ora, 35 sau 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane in functie de ora; Vineri – Duminica: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3-6 persoane; 25 lei/persoana pentru elevi si studenti (3-6 persoane, Luni – Vineri intre 10:00 si 22:00)
  • Adresa: Strada General Nicolae C Dona nr. 18, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.break-out.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0756 033 484, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Breakout: The Flying Dutchman, Batman: The Batcave, Fast&Furious: The Garage.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password