The Lord of the Rings – Isengard Unleashed – Review

By admin on May 4, 2019

S-au lansat cinci camere noi in ultima perioada in Bucuresti – vedeti cea mai recenta stire pe tema asta aici. Dintre acestea, cea care ne-a facut cu ochiul a fost The Lord of the Rings – Isengard Unleashed de la 60 Minutes, dupa ce am jucat mai demult prima lor camera din aceasta serie (The Lord of the Rings – Mines of Moria). Nu ne-a parut rau! Am gasit o camera foarte buna, cu multe puzzleuri tehnice si o poveste care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit. 

56980848_2244756668880706_3663602877240180736_o

Poveste

Actiunea camerei se desfasoara tot in universul Lord of the Rings. Dupa cum ne povesteste siteul 60 Minutes: Tobele infernale ale Isengardului se aud în depărtare. Legiuni de monștri se îndreaptă către fortăreața Helm’s Deep, iar oștenii Rohanului pregătesc momentul confruntării. Deși ești sigur că zidurile cetății sunt de netrecut, mașinăriile de asediu ale Isengardului aruncă neîncetat peste tine orci Uruk-Hai. O explozie puternică se aude. Zidul gros al cetății a cedat. Trupele lui Saruman au pătruns în fortăreață! Cu un strigăt de luptă, te alături bătăliei. Trebuie să rezistați! Supraviețurirea rasei umane depinde de asta! Gandalf și călăreții exilați ai Rohanului sunt încă departe…

Atmosfera si Design

Camera este bine realizata, iar atmosfera impreuna cu puzzleurile te tin permanent in priza. Decorurile sunt functionale, fara a fi extravagante, si te ajuta sa te focusezi pe misiunea principala: rezolvarea numeroaselor puzzleuri tehnice si evadarea din camera. Spatiul nu este foarte mare, dar este foarte creativ utilizat. Nu vei gasi o abundenta de obiecte si decoruri in camera, ci doar elemente care te vor ajuta in rezolvarea puzzleurilor.

Coloana sonora este bine realizata si contribuie la atmosfera, impreuna cu lumina difuza si ingenios utilizata, care te ajuta sa te focusezi pe puzzleuri. Ambele elemente sunt accentuate la momentele cheie ale povestii.

Joc si puzzleuri

Puzzleurile sunt elementul central al acestei camere si motivul pentru care v-o recomandam cu caldura. Toate puzzleurile folosite in joc sunt mecanice, ingenios proiectate si unice pentru aceasta camera. Mecanismele si deviceurile ingenioase din Isengard Unleashed iti vor pune la incercare indemanarea si atentia.

Un alt element central al camerei este jocul in echipa. Stim ca multe camere se lauda cu asta, unele chiar au puzzleuri la care participarea mai multor jucatori este obligatorie, dar in Isengard Unleashed jocul in echipa este la alt nivel. O buna parte din puzzleuri efectiv nu pot fi rezolvate cu mai putin de 3 jucatori; din acest motiv numarul minim de jucatori care pot ataca aceasta camera este de 3.

In plus, numarul mare de puzzleuri asigura faptul ca toata lumea are ceva de facut si multe din acestea trebuie rezolvate in paralel. Isengard Unleashed nu este o camera unde iti poti permite sa stai degeaba. Povestea se desfasoara in ritm alert, sustinuta de coloana sonora si de elementele noi care apar permanent pe parcursul jocului.

Logistica pentru jucatori

Camerele 60 Minutes se gasesc la locatia din Strada Ion Luca Caragiale Nr. 29, Bucuresti,  in zona Gradina Icoanei. Gasiti detalii suplimentare despre camerele 60 Minutes pe siteul oficial, https://60minutes.ro/. Pe langa The Lord of the Rings – Isengard Unleashed, am mai jucat de la 60 Minutes si prima camera din aceasta serie, The Lord of the Rings – Mines of Moria, care ne-a placut si ea foarte mult – cititi reviewul nostru aici.

Concluzii

Ne-a placut Isengard Unleashed si va recomandam camera pentru abordarea ingenioasa a puzzlelurilor si atmosfera alerta care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit.

Good

  • Puzzleuri mecanice ingenioase si inovatoare
  • Atmosfera bine realizata care te tine in priza de la inceput pana la sfarsit
9.4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sign In

Sign Up

Lost Password