Jumanji – The Secret Level

Release Date: Developed By:

Jumanji – The Secret Level

Jumanji – The Secret Level
Povestea camerei de pe siteul oficial: "Poc, boom, buff! După o bubuitură zgomotoasă aterizezi din senin într-un fel de junglă… Ce este asta? Unde ești? După câteva momente de nedumerire, în care te uiți în jurul tău și realizezi că nu ești singur, îți dai seama… tu și prietenii tai ați fost „înghițiți” într-un joc pe computer! Te uiți la ceas și vezi că este ora 11 PM. Oh, nu! Asta înseamnă ca au rămas doar 60 de minute până la miezul nopții când computerul se închide… Aveți doar 60 de minute pentru a termina nivelul și a putea ieși din joc, altfel veți rămâne în nivelul secret pentru totdeauna!"
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane , Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 -6 persoane, de Marti pana Vineri intre 10:00 si 16:00; 85 lei/persoana pentru 2 persoane, 75 lei/persoana pentru 3 persoane, 60 lei/persoana pentru 4-6 persoane de Marti pana Vineri intre 18:30 si 21:30 si Sambata si Duminica
  • Adresa: Strada Vasile Lascar Nr. 88, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.trapped.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0748 727 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Trapped: The Black Pearl, What If?, Looking for Sherlock Holmes, The Safe, Superkids.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password