The Safe

Release Date: Developed By:

The Safe

The Safe
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Toată lumea a auzit de banda Heist Masters. Hoți pricepuți, uniți între ei de același scop: să jefuiască cele mai importante bănci din lume și să pună mâna pe sume colosale de bani. Nimeni nu știe că Heist Masters plănuiesc un nou atac. Unde? La Seiful Băncii Naționale Centrale. Prada? Rezerva de aur a băncii, furată în doar 60 de minute! Nimeni nu bănuiește că voi faceți parte din bandă… Jaful anului începe acum… bum, bum, START!"
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane , Durata joc: 1 ora
  • Preturi: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5 -6 persoane, de Marti pana Vineri intre 10:00 si 16:00; 85 lei/persoana pentru 2 persoane, 75 lei/persoana pentru 3 persoane, 60 lei/persoana pentru 4-6 persoane de Marti pana Vineri intre 18:30 si 21:30 si Sambata si Duminica
  • Adresa: Strada Vasile Lascar Nr. 88, Bucuresti (harta)
  • Site web: www.trapped.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0748 727 733, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Trapped: The Black Pearl, What If?, Looking for Sherlock Holmes, Jumanji – The Secret Level, Superkids.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password