Langdon’s Challenge

Release Date: Developed By:

Langdon’s Challenge

Langdon’s Challenge
Descrierea paginii de pe siteul oficial: "Pe patul de moarte, un mare mason de gradul 33 ii lanseaza o ultima provocare bunului sau prieten, profesorul Robert Langdon. Inca de pe bancile facultatii, Langdon a fost fascinat de povestile si lectiile de viata ale prietenului sau mai varstnic. Intotdeauna, insa, a trebuit sa faca dovada faptului ca merita onoarea de a le afla. La fel stau lucrurile si de aceasta data, cand masonul ii dezvaluie ca in biroul sau se afla ascuns un ultim secret. Ia-ti prietenii si incearca sa dezlegi misterul!". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: 2-6, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:30-15:00: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri, 16:30-21:00 si Sambata-Duminica: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% reducere pentru elevi si studenti de luni pana vineri
  • Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.captive.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0742 136 994, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Captive Escape Room: Captive Outside Reality, The Secret, James Bond – Nowhere to Hide, H2OUT.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Review nou: H2OUT

Ni s-a parut interesanta colaborarea celor de la Captive Escape Rooms cu Apa Nova, asa ca am mers sa...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password

Sign In