James Bond – Nowhere to Hide

Release Date: Developed By:

James Bond – Nowhere to Hide

James Bond – Nowhere to Hide
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "James Bond cade victima unei inscenari si din omul de incredere al MI6, devine suspectul numarul 1 intr-un caz de crima si de vanzare de informatii. Tu si prietenii tai formati o echipa trimisa de serviciul britanic de informatii sa cerceteze o posibila casa conspirativa a celebrului spion. Ajunsi acolo, va treziti prinsi intr-o capcana ingenioasa, cu un final care pare inevitabil. Veti reusi, oare, sa iesiti din incurcatura, dar si sa aflati adevarul? Provocarea si implicatiile sunt mai mari ca niciodata…

O poveste din care nu lipsesc Martini-ul, tigarile scumpe, femeile frumoase si armele automate si care va va tine cu sufletul la gura pana la final. Este o camera lipsita de chei sau lacate, in care jucatorii au nevoie de atentie sporita si de multa ingeniozitate pentru a evada. Surprizele si mecanismele spectaculoase sunt condimentele unei experiente care va va tine in priza pana la final. Jocul de tip neliniar necesita un nivel ridicat de organizare si munca in echipa."
Release Date:Genre:Developed By:
Interviu in exclusivitate cu Captive Escape Room!

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Trei camere noi

Am adaugat pe site doua camere ale unui operator nou, Escape Reality: Templul Sacrificiilor si Ghici...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password