Madhouse

Release Date: Developed By:

Madhouse

Madhouse
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "David este propriul sau prizonier. In copilarie, la varsta de numai 7 ani, David a suferit o trauma, parintii sai decedand intr-un accident. Cu trecerea timpului, efectele pe care accidentul le-a avut asupra starii lui psihice s-au intensificat, David devenind, cu timpul, retras social si incapabil sa simta emotii. Hotarat sa se vindece, el a decis sa se interneze intr-un spital de psihiatrie.

Se pare ca asta nu l-a ajutat prea mult, situatia lui psihica neimbunatatindu-se semnificativ. Acum, ca-i stii povestea, vrei sa-l ajuti?". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: intre 2-5 persoane, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri pana la 17:30: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4 persoane, 30 lei/persoana pentru 5+ persoane; Seara si in weekend: 60 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 50 lei/persoana pentru 4 persoane, 45 lei/persoana pentru 5+ persoane; reducere de 20% pentru elevi si studenti in grupuri de minim 3 persoane.
  • Adresa: Strada Pitar Mos Nr. 21, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://thevoid.ro/, Cont FacebookTelefon contact: 0741 372 273, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de The Void: Coven.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Review nou: Coven

Am jucat camera Coven lansata recent de The Void. Nu cunosteam aceasta echipa si nu mai jucasem nimi...[Read More]

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password