Review nou: Tahicardia

Am asteptat cativa ani o camera noua de la echipa The Void dupa ce am jucat mai demult excelenta lor realizare, Coven. Ei bine, de curand asteptarea a luat sfarsit odata cu lansarea noii lor camere numita Tahicardia. Bineinteles ca nu am ratat-o. Eram curiosi sa vedem in ce masura cei de la The Void au mentinut standardul si ce au reusit sa produca dupa 4 ani de la ultima lansare.

Tahicardia a fost o experienta escape room exceptionala. Totul a fost la superlativ, de la decoruri, iluminat, sunet si atmosfera generala pana la puzzleuri si actiunea jocului. Aceasta camera ne-a prins in povestea ei, ne-a tinut in priza mai mult de o ora si jumatate si nu ne-a dat drumul decat la final, fara timpi morti. Ne-am simtit ca intr-un film si nici nu stiu cand au trecut cele 100 de minute de joc. Vorbim in mod clar de una din cele mai bune camere facute vreodata in Bucuresti. Citeste reviewul nostru detaliat mai jos:

Tahicardia-background-nou-1024x576

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>