The Last Adventure of Indiana Jones

Release Date: Developed By:
9.5

The Last Adventure of Indiana Jones

The Last Adventure of Indiana Jones
Jocul este inspirat din povestea clasica a lui Indiana Jones. Eroul cu acelasi nume, fiind plecat în căutarea celui mai dorit artefact, Sfântului Graal, a dispărut de ceva timp fără că nimeni să ştie dacă mai trăieşte sau nu. După căutări îndelungate şi urmând harta din jurnalul sau, tu si echipa ta găsiţi templul în care Indiana a fost văzut intrând. Desigur, tempul include numeroase capcane si enigme.

The Last Adventure of Indiana Jones ne-a oferit o experienta escape room foarte buna, cu toate ingredientele necesare: decoruri si atmosfera, puzzleuri ingenioase, inovatii, efecte speciale si multa distractie. Una din cele mai bune camere jucate in ultima vreme, v-o recomandam cu caldura. Pentru mai multe informatii citeste reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Interviu in exclusivitate cu Escape Arena Am vizitat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Numar jucatori: intre 2-6 persoane, Durata joc: 75 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:00-17:00: 50 lei/persoana pentru 2 persoane, 45 lei/persoana pentru 3 persoane, 40 lei/persoana pentru 4 persoane, 35 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri, 17:00-01:00 si Sambata-Duminica 10:00-01:00: 70 lei/persoana pentru 2 persoane, 60 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5-6 persoane.
  • Adresa: Soseaua Panduri Nr. 26, Sector 5, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://escapearena.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0799 777 725, E-mail: off[email protected]
  • Alte camere operate de Escape Arena: niciuna deocamdata

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password