The Great Saloon Heist

Release Date: Developed By:

The Great Saloon Heist

The Great Saloon Heist
Descrierea camerei de pe siteul oficial: Intrati in atmosfera filmelor western si traiti propria voastra aventura in Vestul Salbatic! Totul incepe cand banda voastra de talhari este angajata de un proprietar local de vite sa jefuiasca Salonul unuia dintre rivalii sai.
,br> In miez de noapte, trebuie sa luati trasura si sa strabateti drumul accidentat si plin de obstacole pentru a ajunge la Salon. Misiunea voastra este sa intrati inauntru si sa furati anumite obiecte. Nu va fi usor; Salonul este bine pazit, plin de capcane si provocari care va vor testa istetimea. Va fi necesar sa lucrati impreuna, sa cautati indicii, sa descifrati coduri secrete si sa gasiti obiecte ascunse.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: 2-6, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 11:00-14:30: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri, 16:15-21:30: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5-6 persoane;  Sambata-Duminica: 85 lei/persoana pentru 2 persoane, 75 lei/persoana pentru 3 persoane, 65 lei/persoana pentru 4 persoane, 60 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% reducere pentru elevi si studenti de luni pana vineri
  • Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.captive.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0742 136 994, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Captive Escape Room: Langdon’s Challenge, The Secret, James Bond – Nowhere to Hide, Captive Outside Reality, H2OUT, The Gauntlet.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

No items found.

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password