Blue Cave

Release Date: Developed By:

Blue Cave

Blue Cave
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Patrunde intr-o lume cum nu ai mai vazut! Elementele sunt pretutindeni. Le intelegi puterea? Farmecul? Pamant, Aer, Apa, Foc, Metal, Lemn, Spirit sunt elemente cu o putere incredibila, putere pe care daca o intelegi o poti folosi in avantajul tau! Esentele elementelor au fost separate si ferecate in Pestera Albastra, caci aduse impreuna au puterea de a crea dar si de a distruge Universul. Dar acum a trecut prea mult timp, iar Echilibrul Universului este in pericol, Elementele primordiale trebuie aduse din nou impreuna! Multi vor incerca, putini vor reusi, caci numai Alesii – sufletele pure, pot controla puterea Elementelor reunite.

Esti captiv in Pestera Albastra, intr-o lume magica care te-a fermecat. Dar aduti aminte ca ai un singur scop: gaseste toate cele 7 Elemente, foloseste-le puterea pentru a te elibera si vei aduce din nou echilibrul in lume! Esti tu unul dintre Alesi? Fiecare decizie te poate duce cu un pas mai aproape de a obtine Echilibrul sau te poate indeparta pana la punctul in care nu vei mai gasi calea de intoarcere.

Vei evada din realitate. Pestera Albastra te va fermeca. Intra in lumea magica, foloseste-ti simturile, infrunta misterul si puterea elementelor iti va lumina calea. Gaseste indiciile. Descifreaza secretul. Provocarea finala este aici!"
Release Date:Genre:Developed By:

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password