The Secret

Release Date: Developed By:

The Secret

The Secret
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Hai cu noi inapoi in 1886, cand John Pemberton inventa reteta originala Coca-Cola! Incercand sa gaseasca ambalajul perfect, angajează o echipa de designeri care, in gluma, ii ascund in birou mai multe modele de sticle. Dupa 60 de minute, Pemberton reuseste sa duca misiunea la bun sfarsit si sa le gaseasca pe toate, iar ideea ii place atat de mult încat promite sa pastreze biroul neschimbat pana astazi. Intra si tu in joc si treci prin istoria sticlei Coca-Cola! Rezolva puzzle-urile, bate timpul lui Pemberton si primesti un premiu special! Iti ajung 60 de minute? Taste the feeling!

Este cea mai mecanizata camera a noastra, dar, in acelasi timp, si cea mai accesibila din punctul de vedere al procentajului de evadare. Acesti factori o fac o alegere excelenta pentru incepatori, dar si pentru echipele mai experimentate aflate in cautarea unui joc interactiv si distractiv. Jocul neliniar ofera sansa echipelor bine organizate de a obtine timpi excelenti.

Aceasta camera marcheaza si o premiera mondiala, fiind prima camera de escape room realizata in parteneriat cu un mare brand.". Nu avem un review pentru aceasta camera pentru ca nu am vizitat-o inca.
Release Date:Genre:Developed By:

  • Numar jucatori: 2-6, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:30-15:00: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri, 16:30-21:00 si Sambata-Duminica: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% reducere pentru elevi si studenti de luni pana vineri
  • Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.captive.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0742 136 994, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Captive Escape Room: Langdon’s Challenge, Captive Outside Reality, James Bond – Nowhere to Hide, H2OUT, The Gauntlet.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password