The Blacklist

Release Date: Developed By:
9.4

The Blacklist

The Blacklist
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Eli Kane, deschide ușa și ieși cu mâinile sus! FBI! Cei pe care-i auzi ridicând piedicile pistoalelor ți-au fost colegi. Le recunoști vocile, le știi numele, știi cât sunt de buni. Pentru ei nu mai ești fata din echipă, ci un criminal periculos.

E o înscenare și n-ai cum să dovedești. Trebuie să fugi. Îți iei geanta, te arunci pe fereastră și aterizezi în bena unui camion tocmai când detectivii îți sparg ușa. Mașina demarează imediat. Ce noroc! Vezi fața omului de la volan și îngheți. La dracu’! Este criminalul care se află pe lista de ”10 most wanted” a FBI-ului încă de când erai elevă la Academie!

Poți să faci echipă cu niște criminali? Sigur că da! Fiindcă sunt teribil de deștepți. Altfel nu ar fi fentat FBI-ul atâta timp.

Am jucat The Blacklist si ne-a placut foarte mult. Am gasit o camera foarte tehnologizata, cu multe gadgeturi si premiere, care ne-a captivat de la inceput pana la sfarsit. O experienta foarte buna de joc, fara defecte. Citeste mai multe in reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Citeste interviul cu LockedUp despre Blacklist Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru! Citeste interviul nostru in exclusivitate cu Locked Up!

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus , inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password