H2OUT

H2OUT
Descrierea camerei de pe siteul oficial: "Anul 2143. Marele razboi declansat de lipsa apei potabile s-a incheiat. Pamantul a ramas parjolit si furtunile violente de nisip dureaza luni in sir. Pe locul fostului oras Bucuresti, supravietuitorii au repus in functiune o mica statie de tratare a apei. In mijlocul unei furtuni, aceasta se defecteaza, punandu-le in pericol supravietuirea. Cand totul parea pierdut, urgia se domoleste, oferindu-le posibilitatea sa trimita o echipa pentru a remedia problema.

Tu si echipa ta va asumati aceasta responsabilitate. Miza este mare si toate sperantele oamenilor stau acum in voi. Trebuie sa va grabiti, deoarece furtuna poate reincepe in orice moment blocandu-va calea de intoarcere.

Cu un grad ridicat de mecanizare, cu efecte sonore pe tot parcursul jocului si cu un decor impresionant, camera este o optiune serioasa pentru oricine isi doreste sa incerce o experienta deosebita de escape room. Jocul liniar si puzzle-urile bine integrate in povestea camerei o fac abordabila si pentru jucatorii mai putin experimentati.". Am jucat aceasta camera si ne-a placut. Citeste reviewul nostru.
Release Date:Genre:Developed By:
Am jucat aceasta camera: citeste REVIEWUL nostru!

  • Camera realizata impreuna cu Apa Nova
  • Numar jucatori: 2-6, Durata joc: 60 minute
  • Preturi: Luni-Vineri, 10:30-15:00: 65 lei/persoana pentru 2 persoane, 55 lei/persoana pentru 3 persoane, 45 lei/persoana pentru 4 persoane, 40 lei/persoana pentru 5-6 persoane; Luni-Vineri, 16:30-21:00 si Sambata-Duminica: 75 lei/persoana pentru 2 persoane, 65 lei/persoana pentru 3 persoane, 55 lei/persoana pentru 4 persoane, 50 lei/persoana pentru 5-6 persoane; 20% reducere pentru elevi si studenti de luni pana vineri
  • Adresa: Strada Sergent Nastase Pamfil nr. 38, Bucuresti (harta)
  • Site web: http://www.captive.ro, Cont FacebookTelefon contact: 0742 136 994, E-mail: [email protected]
  • Alte camere operate de Captive Escape Room: Langdon’s Challenge, The Secret, James Bond – Nowhere to Hide, Captive Outside Reality, The Gauntlet.

Nota: Confirma numele camerei dorite in pagina de rezervari care se deschide apasand butonul de mai sus, inainte de finalizarea rezervarii.

Stiri despre camera

Imagini cu camera

Sign In

Sign Up

Lost Password